Clock Bug V1.41 2008-03-25T03:41:43+00:00

HOME Forums Gateways EZSrve Clock Bug V1.41

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • Anonymous
    Post count: 84
    #39910 |

    Timezone was set to Pacific
    Location set to San Jose 37.340382, -121.89218

    Sunrise and Sunset Times correct but BOTH timers and sunrise/sunset times executed too early approx 3 hours but can’t be exact ie lights turn on mid afternoon and not sunset

    Changed Timezone to Manual
    Timers execute at correct time.
    Sunrise and Sunset time now incorrect 12:46 and 3:30

    Anyone else have similar issues?

    Thanks

    Peter

    Anonymous
    Post count: 84

    Realized that new sunrise and sunset are GMT (can cope with that)

    Any idea why timers execute at wrong time when Pacific timezone is selected?

    Thanks

    Peter

    Anonymous
    Post count: 408

    Can you try changing the timezone to Eastern, update, and then changing back to pacific and then update?

    Anonymous
    Post count: 84

    Yes – that trick worked (but I added a reset to the end of the instructions for good measure).

    Anonymous
    Post count: 3

    I had this same problem with v1.42
    It was working fine previously, then one day I noticed the timing was off even though the settings all looked right. I don’t know if something I did triggered it or if it was just random. Changing the timezone to eastern, then back to pacific (as suggested above) fixed the problem.

    Anonymous
    Post count: 408

    Okay – twice is a problem. We have some ideas that may work, and they will be in the upcoming release 1.50.

    Thanks for the info.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.