Can not create scenes 2013-11-23T16:31:40+00:00

HOME Forums Gateways Harmony Gateway Can not create scenes

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • Anonymous
    Post count: 131
    #40391 |

    I am trying to add a new scene to my Harmony Gateway. I am able to add devices to both the controller and the responder section of the entry screen and it responds with a message that it is saving it. However, it never gets saved and they don’t show up in the scene’s tab.

    Any ideas on how to get the scenes to work correctly? Thanks,
    Steve

    Anonymous
    Post count: 131

    Any ideas as to why I can not create (and save) scenes?

    Thanks,
    Steve

    Anonymous
    Post count: 259

    Sorry I didnt get a notification about your post on Saturday.

    Which App are you using (iOS, webapp, desktop, android)?

    Can you take a screenshot of the scene before saving the scene and please send it to me. Thanks for your help.

    Anonymous
    Post count: 131

    I figured, you guys are usually really quick on these. Thanks.

    I have tried using the iOS (on iPad and iPhone) and it didn’t work. I just tried it on my web browser (still doesn’t work) so that I could grab the screen shots. The first is the definition, the second is the error.

    I just tried to “Upload attachment” to your forum server and it gave me this error: “Could not upload attachment to ./files/876_6e8b50b60aa912e1a5cedf2892452d79.”

    I am putting them on a temporary site for the time being.

    Scene Definition:

    Error Message:

    Thanks,
    Steve

    Anonymous
    Post count: 131

    Quick update…

    After waiting a few minutes after trying to add it on my desktop web browser (even with the OBJECT Object, error) the scene just showed up. I then tried adding a new one through my iPad and it showed up as well (although it asked me to wait while it added the scene and displayed the “scene added” message). So maybe the first time you create a scene you have to do it through the web interface and not on a iDevice. You might want to check into that.

    I now have another problem but will post it on a different topic, to keep them separate.

    Steve

    Anonymous
    Post count: 259

    Thanks for the feedback, I’ll check on this, I think an update to the App will solve this issue. Can you try to use the Desktop App available at Downloads page, all the way at the bottom. Let me know how it goes.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.